YRITYS

Ilmavoima Oy on toiminut ja palvellut asiakkaita heidän ilmanvaihtourakointi tarpeissa jo vuodesta 2003. Olemme hoitaneet erilaiset ilmanvaihtourakointi -projektit tehokkaasti, toimivasti sekä tunnollisesti valmiiksi sovitussa aikataulussa. Suurimpia vahvuuksiamme on ketterä ja joustava työtahti projektisi parissa, sekä laadukasta jälkeä tuova vankka ammattitaito.

Hoidamme ammattitaidolla kaikki ilmanvaihtojärjestelmiin liittyvät; asennukset, huollot, mittaukset, säädöt, kanavapuhdistukset ja laite- ja materiaalitoimitukset.

Jos on tarpeita ilmanvaihtojärjestelmien asennukseen, niin soita 0400-241002 tai lähetä sähköpostia myynti (at) ilmavoima.fi

yhteistyöterveisin,

Petri Tiihonen

Toimitusjohtaja / LVI-insinööri

LUOTETTAVUUS

Olemme tehneet ilmanvaihtourakointia jo vuodesta 2003, uudenmaan läänin alueella. Voit luottaa projektisi osaaviin käsiimme, sillä siitä puhuvat lukemattomat onnistuneet projektit, sekä pienet että suuret.

Tehokkuus

Ilmavoima Oy palvelee asiakkaitaan ilmanvaihtoasioissa tehokkaasti ja pitkällä kokemuksella. Asiakkaitamme ovat niin teollisuus, ravintolat, koulut, päiväkodit ja asunto-osakeyhtiöt kuin pientalojen asukkaatkin.

JOUSTAVUUS

Ketterä kokomme mahdollistaa meille todella joustavat toimintatavat, oli sitten kyseessä suurempi tai pienempi ilmanvaihtourakointi -projekti. Toimimme joustavasti projektinne eri vaiheissa, ja voimme joustaa kaikesta muusta paitsi laadusta!

Vahvuusalueemme

Yrityksemme vahvuusalueisiin kuuluvat seuraavat osa-alueet. Olemme vuosien aikana oppineet hiomaan työtapojamme erittäin tehokkaasti toimivaksi kokonaisuudeksi, jotka ovat lisänneet asiakastyytyväisyyttä merkittävästi. Olemme parhaillamme kokonaisten ilmanvaihtojärjestelmien asennuksessa.

  • SANEERAUSKOHTEET 40% 40%
  • UUDISKOHTEET 60% 60%
  • ILMANVAIHTOJÄRJESTELMIEN ASENNUS 80% 80%
  • ILMANVAIHTOJÄRJESTELMIEN HUOLTO 20% 20%
  • ASIAKASTYYTYVÄISYYS 97% 97%

Kysymyksiä? Lähetä meille viestiä!

7 + 9 =